S.C DUST BUSTERS CLEANING S.R.L va ofera cu incredere serviciile noastre Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie  de control al daunatorilor domestici. Rapid si eficient garantam cel mai inalt nivel de siguranta pentru familia si casa ta.
Datorita unui management tanar si a nevoii de imbunatatire permanenta a metodelor de lucru si adaptare la noile tehnici si tehnologii, societatea noastra a reusit sa capete popularitate in randul clientilor.

PM3qSocietatea detine aparatura DDD de ultima generatie incepand de la vermorele, atomizoare pana la aparate ULV, aparate tip fogger manuale si auto, fiind pregatita sa intervina si sa elimine orice daunator indiferent de natura acestuia si suprafata spatiului care urmeaza sa fie tratat.

Dezinfectie

microbiCe reprezinta Dezinfectia?

Dezinfectia reprezinta procesul de eliminare a microbilor si a microorganismelor din aer, de pe obiecte, precum si din spatiu. Acesta operatie este atat obligatorie, precum si extrem de importanta pentru unitatile publice, cat si pentru domeniile private: casa, apartament, curte, spatii de depozitare, scari de bloc, etc.

In functie de natura si scopul ei, o dezinfectie poate fi:

De prevenire si are ca scop impiedicarea aparitiei sau distrugerea agentilor patogeni dintr-un anumit spatiu, care se dezvolta in mod normal si pot influenta starea de sanatate a oamenilor sau animalelor si pasarilor .

De combatere si are ca scop combaterea definitiva a unor boli infectioase. Aceasta se realizeaza de la aparitia primelor cazuri, cu o frecventa mai mica decat perioada de incubatie a agentului patogen si pana la disparitia totala pe o perioada egala cu cel putin dublul perioadei de incubatie.

Dezinfectia are si un rol terapeutic pentru ca reprezinta principala metoda de indepartare si distrugere a germenilor patogeni

Dezinsectie

dezinsectieCand trebuie efectuata dezinsectia?

Dezinsectia impotriva insectelor taratoare, precum gandacii, puricii, plosnitele trebuie efectuata pe tot parcursul anului, iar dezinsectia impotriva insectelor zburatoare, cu exceptia daunatorilor de depozit trebuie efectuata incepand cu luna martie si pana in lunile octombrie – noiembrie, in functie de temperatura mediului ambient.

Metodele de dezinsectie aplicate de societatea noastra, sunt adaptate fiecarui tip de spatiu in parte. La alegerea produselor insecticide si a echipamentelor de aplicare tinem cont de o serie de elemente, precum: profilul de activitate al clientului, gradul de infestare, daunatorul cu care se confrunta, accesibilitatea spatiilor

Deratizare

Tipuri de deratizare:

Exista doua tipuri de deratizare, profilactica, adica preventiva si de combatere. Deratizarea preventiva consta in eliminarea surselor de hrana. Astfel, se astupa crapaturile pentru ca rozatoarele sa nu mai poata patrunde in diferite spatii, limitandu-se astfel locurile in care s-ar putea adaposti.

capcana

In cadrul actiunii profilactice intra si metoda non-chimica. Aceasta metoda de eliminare a razatoarelor se refera la amplasarea de capcane adeziv, capcane mecanice, aparate cu ultrasunete etc. Produsele folosite in acest caz nu contin substante toxice.

otrava sobolani

In cazul deratizarii de combatere prin metode chimice se folosesc produse toxice, care sunt avizate de Ministerul Sanatatii si al caror grad de toxicitate este redus. Din categoria produselor chimice folosite la deratizare fac parte momeala pasta, otrava spuma etc.

Pe toata perioada contractuala, societatea noastra va ofera GARANTIE, prevazuta in procesul verbal de executare a lucrarilor. Procesul verbal reprezinta documentul oficial si totodata necesar organelor de control: DSP, DSV, etc.

Cere oferta de pret

captcha

Locatie

Contact

Str. Theodor D. Sperantia Nr. 108, Bl S22, Sc.1 ,Etaj 5, Ap. 18, Bucuresti

Program Luni - Vineri 08:00 - 17:00

0773.834.346

office@dustbusterscleaning.ro

facebook.com